Denné menu

Denné menu pre 04 týždeň. Cena denného menu je: 7 €
DNES: Pondelok 20.1.2025
Polievka:Frankfurtská polievka so zemiakmi
1. hlavné jedlo:Zabíjačkový tanier /jaternica,krvavnica,klobása/, chlieb, kyslá príloha
2. hlavné jedlo:Kuracie pečienky na cibuľke, ryža
3. hlavné jedlo:Špagety so smotanovou omáčkou a syrom
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, ryža, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, ryža, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Utorok 21.1.2025
Polievka:Francúzska cibuľačka
1. hlavné jedlo:Segedínsky guláš, knedľa
2. hlavné jedlo:Údené, hrachový prívarok, chlieb
3. hlavné jedlo:Dukátové buchtičky
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, zemiaky, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Streda 22.1.2025
Polievka:Vývar s niťovkami
1. hlavné jedlo:Bravčový černohorský rezeň, ryža, obloha
2. hlavné jedlo:Zeleninové karbonátky, zemiakové pyré, uhorka
3. hlavné jedlo:Halušky s vajcom
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, ryža, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, ryža, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Štvrtok 23.1.2025
Polievka:Šošovicová polievka
1. hlavné jedlo:Marinovaná krkovička v chilli medovej marináde, ryža
2. hlavné jedlo:Kurací špíz v cestíčku /kur. mäso,cibuľa,slanina,klobása/, zemiaky
3. hlavné jedlo:Fazuľový guláš s údeným mäsom, pečivo
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, zemiaky, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Piatok 24.1.2025
Polievka:Paradajková polievka s syrom
1. hlavné jedlo:Bravčový plátok, kôprová omáčka, knedľa
2. hlavné jedlo:Grilovaný hermelín, zemiaky, brusnice
3. hlavné jedlo:Šampiňónové rizoto so syrom, obloha
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, ryža, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, ryža, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Sobota 25.1.2025
Polievka:vývar s niťkovkami
1. hlavné jedlo:Vysmážaný kur./bravč. rezeň, zemiaky, šalát

Nedeľa 26.1.2025
Polievka:vývar s niťkovkami
1. hlavné jedlo:Vysmážaný kur./bravč. rezeň, zemiaky, šalát

 

 logo fb

Vysvetlivky k alergénom sú na prevádzke.
Váha mäsa je udávaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístku vyhradená.
Objednávky na tel. č.: 0901 71 71 61
Reklamácie na tel. č.: 0903 460 622 p. Blažek.