Denné menu

Denné menu pre 08 týždeň. Cena denného menu je: 4 €
Pondelok 17.2.2020
Polievka:Pórková polievka s vajcom
1. hlavné jedlo:Kurací steak, ryža s hráškom, cesnakový dip
2. hlavné jedlo:Bravčový závitok, slovenská ryža, uhorka
3. hlavné jedlo:Párok v cestíčku, zemiakové pyré, uhorka
4. hlavné jedlo:Zeleninový šalát s vajíčkom, syrom a olivami, bagetka, dressing
5. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací alebo bravčový rezeň, ryža, šalát /A1,3,7/
Vegetariánske jedlo:Vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka /A1,3,7/
VIP jedlo:5,50€ 150 g 7. Panenka v slaninke, opekané zemiaky, šalát /A1/ VIP MENU

Utorok 18.2.2020
Polievka:Brokolicová krémová polievka s krutónami
1. hlavné jedlo:Bravčové na smotane, kolienka
2. hlavné jedlo:Bryndzové halušky so slaninkou
3. hlavné jedlo:Sekaná, zemiakovo-hráškový prívarok, chlieb
4. hlavné jedlo:Tvarohové rezance s cukrom a maslom
5. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací alebo bravčový rezeň, zemiaky, šalát /A1,3,7/
Vegetariánske jedlo:Vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka /A1,3,7/
VIP jedlo:5,50€ 300 g 7. Špagety so špenátovým pestom, orechami a syrom /A1,3,7,8/ VIP MENU

DNES: Streda 19.2.2020
Polievka:Vývar s niťovkami
1. hlavné jedlo:Bravčový černohor, varené zemiaky, šalát
2. hlavné jedlo:Kuracie kocky, ryža s kukuricou
3. hlavné jedlo:Fašírka, tekvicový prívarok, chlieb
4. hlavné jedlo:Šampiňónové rizoto so syrom, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací alebo bravčový rezeň, zemiaky, šalát /A1,3,7/
Vegetariánske jedlo:Vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka /A1,3,7/
VIP jedlo:5,50€ 150 g 7. Zapečené morčacie prsia s medovo-zázvorovou omáčkou, ryža /A1,7/ VIP MENU

Štvrtok 20.2.2020
Polievka:Záhradnícka polievka
1. hlavné jedlo:Bratislavské pliecko, knedľa
2. hlavné jedlo:Fazuľový guláš s klobásou a mäsom, chlieb
3. hlavné jedlo:Boloňské lasagne so syrom
4. hlavné jedlo:Dusený špenát, volské oko, varené zemiaky
5. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací alebo bravčový rezeň, ryža, šalát /A1,3,7/
Vegetariánske jedlo:Vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka /A1,3,7/
VIP jedlo:5,50€ 300 g 7. Tortilla s hermelínom a zeleninou, dressing /A1,3,7/ VIP MENU

Piatok 21.2.2020
Polievka:Gulášová polievka, pečivo
1. hlavné jedlo:Bravčové dusené na rasci, tarhoňa
2. hlavné jedlo:Pečená klobása, šošovicový prívarok, chlieb
3. hlavné jedlo:Vysmážaný syr, varené zemiaky, tatárska omáčka
4. hlavné jedlo:Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom
5. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací alebo bravčový rezeň, zemiaky, šalát
VIP jedlo:5,50€ 150 g 6. Kuracia rolka plnená syrom a sušenými paradajkami /A1,7/ VIP MENU

Sobota 22.2.2020
Polievka:Vývar s niťovkami /A1,3,7,9/
1. hlavné jedlo:Vyprážaný kurací alebo bravčový rezeň, pečené zemiaky, šalát

Nedeľa 23.2.2020
Polievka:SANITÁRNY DEŇ

 

 logo fb

Možnosť platiť platobnou kartou.
Vysvetlivky k alergénom sú na prevádzke.
Váha mäsa je udávaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístku vyhradená.
Objednávky na tel. č.: 0901 71 71 6.1
Reklamácie na tel. č.: 0903 460 622 p. Blažek.