Denné menu

Denné menu pre 12 týždeň. Cena denného menu je: 7 €
Pondelok 17.3.2025
Polievka:Kapustovo-rajčinová polievka na sladko
1. hlavné jedlo:Pečené kačacie stehno, červená kapusta, knedľa
2. hlavné jedlo:Bravčový steak v pikantnej omáčke, opekané zemiaky
3. hlavné jedlo:Miešaný šalát, syrové nugetky, toast
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, ryža, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, ryža, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Utorok 18.3.2025
Polievka:Špenátová polievka s krutónami
1. hlavné jedlo:Kuracie vykostené stehno v zemiakovom cestíčku, ryža, šalát
2. hlavné jedlo:Pečená klobása, hrachová kaša, chlieb
3. hlavné jedlo:Strapačky s kyslou kapustou
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, zemiaky, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

DNES: Streda 19.3.2025
Polievka:Vývar s niťovkami
1. hlavné jedlo:Kurací Gordon Blue, zemiaky
2. hlavné jedlo:Bravčové znojemské, tarhoňa
3. hlavné jedlo:Zapekané palacinky s tvarohom a ovocím
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, ryža, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, ryža, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Štvrtok 20.3.2025
Polievka:Kelová polievka s klobásou
1. hlavné jedlo:Vysmážané kuracie pečienky, zemiaky, tatarka
2. hlavné jedlo:Moravský vrabec, kapusta, knedľa
3. hlavné jedlo:Zeleninové rizoto, uhorka
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, zemiaky, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, zemiaky, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Piatok 21.3.2025
Polievka:Pórová polievka so zemiakmi
1. hlavné jedlo:Kuracia čína, ryža
2. hlavné jedlo:Francúzske zemiaky, uhorka
3. hlavné jedlo:Parené buchty
4. hlavné jedlo:Vysmážaný kurací rezeň, ryža, šalát
5. hlavné jedlo:Vysmážaný bravčový rezeň, ryža, šalát
Vegetariánske jedlo:vysmážaný syr, varené zemiaky, tatarka

Sobota 22.3.2025
Polievka:vývar s niťkovkami
1. hlavné jedlo:Vysmážaný kur./bravč. rezeň, zemiaky, šalát

Nedeľa 23.3.2025
Polievka:vývar s niťkovkami
1. hlavné jedlo:Vysmážaný kur./bravč. rezeň, zemiaky, šalát

 

 logo fb

Vysvetlivky k alergénom sú na prevádzke.
Váha mäsa je udávaná v surovom stave.
Zmena jedálneho lístku vyhradená.
Objednávky na tel. č.: 0901 71 71 61
Reklamácie na tel. č.: 0903 460 622 p. Blažek.